Contant geld voor uw boot bij Guus Watersport

Guus Watersport is specialist in boten opkopen. Naast inkoop van boten verzorgen wij ook bootverkoop. Als zeer ervaren botenmakelaar zijn wij specialist in de handel in pleziervaartuigen, zowel motor- als roeiboten in onder meer polyester en aluminium. Wij handelen inkoop snel af, zodat u direct contant geld voor uw boot in handen hebt.

Opkopen en verkopen van boten

Dankzij onze kleinschalige organisatie met lage kosten kunnen wij onze marges laag houden. Zo kopen wij uw boot tegen een eerlijke prijs. Vanwege onze lage overhead kunnen wij de schepen tegen een zeer scherpe prijs te koop aanbieden.

Historie van Guus Watersport

Guus Watersport is in 2004 opgericht door Guus ten Hoor. Vanuit het Friese Wolvega hielden wij ons bezig met in- en verkopen van schepen via internet. Ons bedrijf groeide en vanwege ruimtegebrek moesten wij in 2008 verhuizen. Sindsdien zijn wij gevestigd aan de Energieweg 5 in Marum. Hier zijn wij uitgegroeid tot een volwassen watersportbedrijf met de verkoop van ruim 200 boten per jaar.

Tweedehands boten

Wij kopen en verkopen een breed scala aan polyester en aluminium bootjes en scheepjes, roeiboten en motorboten. Denk hierbij aan onder meer luxe jachten, motorjachten, motorkruisers, (motor)sloepen, visboten, speedboten, toerboten, plezierboten, kotters, tenders, kajuitboten en consoleboten.

Boten bezichtigen

Wilt u een boot bezichtigen? De trailerbare boten kunt u bezichtigen op onze bedrijfslocatie in Marum. Grotere schepen zijn te vinden in Wolvega, met mogelijkheden voor proefvaarten en takelwerk voor onderwaterinspectie. Bezichtigingen vinden altijd plaats op afspraak. 

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Wilt u een boot verkopen ?